News

„DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél

2019 November 25, Monday - 13:46

   

 

 

„DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél 2019/10/25

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósította meg projektjét a Széchenyi 2020 program keretében, a„Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson. A támogatásból egy gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldást fejlesztettek. 

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Cégünk fő tevékenységi területe alapítása óta csúcsminőségű, nagy kapacitású, digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Cégünk a magas üzembiztonságú, megbízható saját fejlesztésű hardver és szoftver alapokkal rendelkező adatrögzítő, adattároló és archiváló berendezések és komplett rendszerek fejlesztése mellett – lépést tartva korunk rohanó technológiai fejlődésével és kihívásaival – mindig újabb és újabb lépéseket tesz a szolgáltatási portfóliójának szélesítésére.

Ezek alapján társaságunk egyik új fejlesztési célkitűzése volt, hogy kialakítsunk egy olyan nagymegbízhatóságú, stabil, redundáns, távolról menedzselhető és konfigurálható kép-, hang-, adatrögzítési és továbbítási eszközt, mely szervesen illeszkedik a DSR Partner Kft. termékpalettájához.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg a GINOP2.1.7-15-2016-00801 kódszámú , „DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél című projektet.

A fejlesztés eredményeként létrejött prototípus egy olyan gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldás, mely egyszerre 2 tárolóra redundáns módon (személyi egyedi azonosító és adatrögzítési- illetve belső tároló eszközre) titkosítva írja az adatokat. Az eszköz 4 fullHD IP kamera képét képes egy időben rögzíteni - kameránként 2 perc előfelvételi idővel -, bodycam illesztési lehetőséggel, távolról is indítható rögzítéssel, távmenedzselhetőséggel, távoli betekintés lehetőségével, GPS vevővel, WIFI és GPRS kapcsolattal, automatikus feltöltéssel, mely CAMbus rendszerre való felkészítettséggel is rendelkezik.

Az eszköz által rögzített mindennemű adat (kép, hang, egyéb adat) központi adatbázisban történő titkosított tárolása, archiválása, időtengelyes megjelenítésén keresztül a piac egy teljesen új szegmensét nyithatja meg számunkra. Cégünkről és a projektről bővebb információt a www.dsr.hu oldalon olvashatnak.


További információ kérhető: DSR Partner Kft. Elérhetőség:+36-1-464-4380, office@dsr.hu