News

KKV technológia fejlesztése - GOP - 2011-2.1.1/A, KMOP -2011-1.2.1/A

2011 May 3, Tuesday - 16:11

Tisztelt Partnerünk!

Magyarországon évről évre több céget alapítanak: 2009-ben 145 688 vállalkozás indult, míg 2010-ben ez a szám már elérte a 167 486-ot. 2011 első két negyedévében már 54 705 új vállalkozás lépett a piacra. Ahhoz, hogy a régebb óta működő vállalkozások megőrizhessék versenyképességüket, valamint hogy az új „belépők” ringbe szállhassanak, elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, fejlesztés.

Sokszor probléma azonban, hogy a KKV szektorban szűkös anyagi forrásokból kell gazdálkodnia a menedzsmentnek.

A DSR Kft. fontosnak tartja, hogy segítse együttműködő partnereit a stabil piaci pozíció elérésében és megtartásában. Hírlevelünkben ezért is közvetítünk információkat időről-időre az igénybe vehető pályázati lehetőségekről.

A lenti pályázat lehetővé teszi a minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő hangfelvétel készítésére alkalmas berendezések beruházását (hangrögzítő és archiváló rendszerek beszerzése), így amennyiben a pályázat megvalósítását tervezi, kérjük forduljon Hozzánk bizalommal, hisz cégünk magas színvonalú technológiai szolgáltatásaival tevékenyen hozzájárulhat az Ön vállalkozásának sikeréhez is.

A pályázat kivonatát az alábbiakban olvashatja:

KKV technológia-fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/A, KMOP-2011-1.2.1/A)

A pályázat célja:

A jelen pályázati kiírás célja lehetővé tenni a KKV-k számára, hogy kis lépéssel fejlesszék a vállalkozásukat technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül.

Támogatás összege:

A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 3 millió Ft - 20 millió Ft

Pályázók köre:

A pályázati kiírásra kizárólag mikro- kis-és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások pályázhatnak, amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum egy fő volt.

Támogaható tevékenységek köre:

1. Eszközbeszerzés: eszköz beszerzés vagy kapacitásbővítést eredményez vagy új termék előállítására lesz képes általa pályázó): technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése.

2. Információs technológiafejlesztés: Beleértve az online megjelenés, e-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások, modern vállalatirányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati infokommunikációs fejlesztések, üzleti alkalmazások támogatását is:

- hardver (a X. számú melléklet VTSZ listája alapján),

- szoftver (beleértve: alapszoftver, speciális egyedi fejlesztésű szoftver),

- betanítás (közvetlenül a szoftverhez kapcsolódóan),

- domain név regisztráció és a hozzá tartozó webtárhely egyszeri díja.

Pályázatok benyújtása:

2011. március 1-től 2011. december 31.-ig

A pályázatról minden részletre kiterjedő ismeretanyaghoz az útmutató elolvasásával lehet hozzájutni. Ezen pályázati útmutató a http://ujszechenyiterv.gov.hu/ honlapon érhető el.