News

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat lezárása

2015 December 18, Friday - 10:42

 

 

 

NémetországI IT szakkiállításon új fejlesztésű android alapú MobilVoice és digital signage megoldással vettünk részt.

Jelen projektünk célja, cégünk üzleti és működési környezetének fejlesztése volt, valamint piaci megjelenés Németországban.

A német piac meghódításának középpontjában a DSR MobilVoice® és a DSR OISISS digital signage megoldás állt. A DSR MobilVoice® Android alapú központi menedzsment rendszer, amely kimenő és bejövő hanghívások, illetve szöveges üzenetek rögzítésére és archiválására szolgál. A DSR OISISS digital signage egy olyan komplex, eladótéri értékesítést segítő, figyelemfelkeltő megoldás, mely lehetővé teszi szöveges és dinamikus (kép, videó, hang, szöveg, weboldal, közösségi média) tartalmak megjelenítését bármennyi számú elektronikus képernyőn.

Jelen projekt keretében cégünk saját standdal, külön a német piac igényeire kialakított marketinganyagokkal, molinókkal, pop-up display-el, illetve termékbemutató videóval jelent meg Stuttgartban, az IT & Business szakkiállításon. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezte a piackutatás, telemarketing, és a google AdWords kampány is.

A projektnek köszönhetően nőtt vállalatunk külföldi és hazai versenyképessége, fejlődött üzleti és működési környezetünk.

Project adatai:

Kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Szerződött támogatás összege: 7,41 M Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2015.12.18.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-14-2014-00008

Videók: https://youtu.be/aY0CebqF1ck; https://youtu.be/iXHcoQoKUeE

Mentés