Hírek

FTP archiválás

2010 március 8, hétfő - 14:58

Elkészült a DSR új, gazdaságos archiválási megoldása, amelyet főleg azoknak az ügyfeleinknek ajánlunk, akiknél van archiválási igény, de telefonvonalaik forgalma alacsony.

FTP archiválási megoldásunkkal nem szükséges drága archiváló berndezést vagy szoftvert vásárolni, elegendő egy FTP kapcsolat, mivel minden rögzítőnk FTP képes.
A DSR az archiváláshoz kedvező feltélekkel nagy kapacitású héttártárat is biztosít, így akár a drága háttértároló berendezés megvásárlására sincs szükség. Az FTP archiválás időzíthető, így nem terheli feleslegesen a hálózatot, illetve hatékony képes kihasználni az alacsonyabb terhelésű időszakokat (pl. éjszaka). Ugyanakkor a nagy kapacitású háttértoló fizikai elhelyezésének sincsenek korlátai (tehát a világon bárhol lehet, akár több, párhuzamosan öszekötött eszköz is), így adatai még akkor is védve maradnak, ha a központi rögzítési helyszín fizikailag megsemmisül (pl. tűzeset, stb.).Amennyiben Önnek is egy kedvező árú mégis megbízható és korszerű archiválásra van szüksége, válassza a DSR FTP megoldásait!