Hírek

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című pályázat

2018 június 13, szerda - 15:51

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZT GÉPJÁRMŰ-FEDÉLZETI VIDEÓ- ÉS HANGRÖGZÍTŐ PROTOTÍPUST A DSR PARTNER KFT.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 program keretében.

 A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Cégünk fő tevékenységi területe alapítása óta csúcsminőségű, nagy kapacitású, digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Cégünk a magas üzembiztonságú, megbízható saját fejlesztésű hardver és szoftver alapokkal rendelkező adatrögzítő, adattároló és archiváló berendezések és komplett rendszerek fejlesztése mellett – lépést tartva korunk rohanó technológiai fejlődésével és kihívásaival – mindig újabb és újabb lépéseket tesz a szolgáltatási portfóliójának szélesítésére.

Ezek alapján társaságunk egyik új fejlesztési célkitűzése, hogy kialakítsunk egy olyan nagy-megbízhatóságú, stabil, redundáns, távolról menedzselhető és konfigurálható kép-, hang-, adat-rögzítési és továbbítási eszközt, mely szervesen illeszkedik, és mégis túlmutat a DSR termékpalettáján.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósítja meg a GINOP-2.1.7-1 kódszámú, „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 program keretében a „DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél című projektet.

Terveink szerint a fejlesztés eredményeként létrejött prototípus egy olyan gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldás lesz, mely egyszerre 2 tárolóra redundáns módon (személyi egyedi azonosító és adatrögzítési- illetve belső tároló eszközre) titkosítva írja az adatokat. Az eszköz 4 fullHD IP kamera képét képes egy időben rögzíteni - kameránként 2 perc előfelvételi idővel -, bodycam illesztési lehetőséggel, távolról is indítható rögzítéssel, távmenedzselhetőséggel, távoli betekintés lehetőségével, GPS vevővel, WIFI és GPRS kapcsolattal, automatikus feltöltéssel, mely CAMbus rendszerre való felkészítettséggel is rendelkezni fog.

Az eszköz által rögzített mindennemű adat (kép, hang, egyéb adat) központi adatbázisban történő titkosított tárolása, archiválása, időtengelyes megjelenítésén keresztül pedig a piac egy teljesen új szegmensét nyithatja meg számunkra.

Cégünkről és a projektről bővebb információt a www.dsr.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

DSR Partner Kft.

Elérhetőség:+36-1-464-4380, office@dsr.hu