Pénzügyi szolgáltatók

 • Miért van szükségem hangrögzítésre?

Elsősorban azért, hogy bizonyos idő-, energia- és pénzrabló tevékenységek alól mentesíteni tudja vállalkozását. Ilyenek például a panaszos ügyek hatékony és mindkét fél számára megnyugtató rendezése, a munkatársak képzésének lehetősége pozitív példák segítségével vagy az indokolatlan kimenő hívások megszüntetése. Mindemellett bizonyos fogyasztóvédelmi törvényeknek is eleget tesz, amennyiben telefonforgalmának rögzítésére hangdokumentáló rendszert alkalmaz.

 • Miért pont DSR megoldásokat válasszak?

Mert a DSR már több mint 15 éve szakértők segítségével fejleszti saját hangrögzítési megoldásait a magyar és az európai piac igényeinek megfelelően. Mert a DSR rendkívül rugalmasan képes kiszolgálni az egyedi igényeket is. Mert a DSR ügyfélszolgálata gyors, és mindig az ügyfelek igényeit tartja szem előtt. Mert a DSR gyártói, fejlesztői és ügyfélszolgálati szakemberei számára a legfontosabb küldetés az ügyfelek elégedettségének megszerzése és megtartása - ennek sikerességéről széleskörű referenciáink is tanúskodnak.

 • Milyen telefonvonalakat tudok rögzíteni?

Gyakorlatilag bármilyent. A DSR hangrögzítő berendezései a következő telefonvonal-típusokon folytatott beszélgetéseket tudják rögzíteni: analóg, ISDN2 (S0), ISDN30 (E1), digitális kéthuzalos mellék ill. VoIP. Akár főoldali, akár mellékoldali kommunikációról van szó, tudunk Önnek megoldást.

 • Több rögzítőre van szükségem, ha többféle telefonvonallal rendelkezem?

Nem. Egy hangrögzítő berendezésen belül a legtöbb esetben különböző típusú telefonvonalak is rögzíthetők, az elérhető csatornaszám maximumáig, illetve a hangrögzítő berendezés típusától függően. Itt konfigurálhat egy igényeinek megfelelő eszközt.

 • A cégemnél Panasonic alközpont van. Az ezen átmenő kommunikáció is rögzíthető?

A DSR megoldásai a legtöbb Európában forgalomban lévő alközponthoz képesek csatlakozni, így természetesen a Panasonichoz is. Ezen kívül a legtöbb Alcatel, Avaya, Cisco, Nortel, Bosch, Bosch Tenovis, Avaya Tenovis, AASTRA, és Siemens alközpontokhoz is illeszthetők a hangrögzítők, de a rögzítés lehetősége az alközpont és a rendszertelefonok típusától függ. Amennyiben ezzel kapcsolatban további kérdései vannak, keresse ügyfélszolgálatunkat!

 • Mobiltelefonokat is használunk. Ezeket is lehet rögzíteni?

Természetesen. A DSR integrált mobiltelefon rögzítési megoldásával nem csak a beszélgetéseit, de akár SMS forgalmat vagy GPS koordinátákat is lehet rögzíteni. Minden hívás ugyanabba a központi rendszerbe kerül, így visszakeresésük, kezelésük és felhasználásuk nem igényel külön rendszert.

 • Az ügyintézés jelentős része személyes formában, a bankfiókjainkban zajlik. Ezeket a beszélgetéseket is lehet rögzíteni?

Természetesen lehet. A DSR hangrögzítési rendszer egyik összetevője a pultrögzítési megoldás, amellyel minden személyes interakciót a helyszínen rögzíthet. Az így készülő felvételek közös adatbázisba kerülnek a többi felvétellel, így kezelésük és felhasználásuk a hagyományos- és mobiltelfonon rögzített beszélgetésekéhez hasonlóan történik.

 • Hány csatornát tudok rögzíteni egy hangrögzítő berendezéssel?

Ez vonaltípus illetve a hangrögzítő berendezés kiépítésének függvénye. Analóg, digitális mellék és ISDN2 esetén 32 beszédcsatornát, ISDN30 esetén 30-at, VoIP esetén akár 200-at. Egy hangrögzítő berendezésen belül a legtöbb esetben különböző típusú telefonvonalak is rögzíthetők.

 • Magas forgalom esetén mennyi beszélgetést tudok tárolni a hangrögzítőn?

Egy berendezésben tömörítés nélkül 2.600 órányi beszélgetés tárolható, de tömörítés alkalmazásával ez akár 20.800 óra is lehet. A berendezések csak a tiszta beszédidőt rögzítik.

 • Mi történik, ha megtelik a hangrögzítő beépített tárolója (merevlemeze)?

Amennyiben a merevlemez megtelik, a rögzítő automatikusan a legelső, tehát legrégebbi felvételt kezdi felülírni.

 • Van lehetőség arra, hogy a beépített tároló telítődése előtt figyelmeztetést kapjak?

Amennyiben a tároló telítettsége elér egy előre beállított értéket, erről a rendszer kezelője értesítést kap. A telítettségi figyelmeztetés tetszőleges értékre beállítható.

 • Mit tehetek, ha a hangrögzítő tárolója megtelt, de nem szeretném elveszteni a felvételeimet?

Ha szeretné felvételeit hosszú távon is biztonságban megőrizni, javasoljuk azok rendszeres archiválását, mielőtt a tároló körbefordulna. A DSR többféle archiválási megoldást is biztosít ügyfeleinek.

 • Mit tehetek akkor, ha több telephelyemen több rögzítendő telefonvonalam van, de nincs kapacitásom arra, hogy mindehol külön foglalkozzanak a hangrögzítőkkel?

A megoldás egy DSR SoliDLog® rendszer, amelyben a különböző típusú DSR rögzítőket egy SLDCenterarchiváló, kiszolgáló és rendszerfelügyeleti központ fog homogén rendszerbe Ethernet hálózaton keresztül.

 • Szükségem van egy hangrögzítési megoldásra, de nincs megfelelő szakértőm, aki foglalkozna vele.

Semmi probléma! A DSR munkatársai és szakértői a legelső lépéstől a legutolsóig, a rendszer teljes élettartama alatt segítséget nyújtanak önnek bármilyen kérdésben. Felmérjük igényeit, megoldást javasolunk és teljes körű kivitelezéssel szállítjuk a rendszert. Az üzemeltetéshez oktatást nyújtunk, a hibamentes működtetéshez pedig karbantartást biztosítunk akár egyedi szerződés alapján is.

Keressen minket személyesen, telefonon vagy e-mailben!